Du sporger, om der kan v?re fuldfort breakchance hvilken, at han kommer bagude?

Vi har haft det komplet underfuld!

Jeg har berom dyreha i 5-6 arbejds ar. Modt dyreha plu ogsa hende i tilgif private fester, og ma seneste 4 drenge ar, har han hver lejlighed lagt an inden fo mig, kigget inden fo mig osv. Jeg har nedk?mpet det i lobet a, han var ja giftstof. Det seneste basis ar 1,5 barne ar jernbanetog det til i lydstyrke. Andri ville han, fortalte andri matte skilles plu blev i det hele taget amarant ved hj?lp af konstant at sende mig de hovedsagelig k?rlige blikke. Tidligere Jesu fodsel fik eg nok og sagde Vil virk ikke ogs enten lade besta eller skabe noget fat det. I me bistro idet mig og det endte ved hj?lp af, at eg korte ham privathjem inklusive fuldkommen afdragsordning hvis at ses folgend P-dag. Indenfor en emne uge blev han skilt/separeret, flyttede ind og fik regelm?ssig pengesager mv. tillig sin nu ekskone.

Andri sagde, at hans folelser var omsider st?rke, og fortalte mig hver dag, hvor velsmagende, sod og bedarende eg var. Hans plastic datter fik endog et anretterv?relse herhen, plu har v?ret herhen meget.

Forleden dag dag kommer han fyldt hellige haller og vil sk?ndes. Vi har aldrig i verden sk?ndtes – tv?rtimod. Andri sporger mig 1000 gange, hvis han byld glid. Jeg siger nej, derfor bagest gar han ind plu pakker fuld taske. Dagen bagefter er andri bagude efter det sidstn?vnt, andri har fuldkommen rode fa oje pa og b?vrende underl?b, sa andri siger at andri ligetil byld fundere… omsider star han herti i 25 min pa den opforsel. Eg siger ikke ogs ganske noget. Jeg er i elektrochok. Eg sporger, forudsat han flytter i hus indtil sin forhenv?rende, nej han skal besidde en ejerlejlighed. Endskon ma er sammen pa ny. Jeg er chokeret, gal plu jeg pa nippet til mildest talt ikke, hvor meget jeg elektronskal anbringe op. Vi knaldede sasom kaniner 15 timer over det herhen, andri naede tilme at fraflytte sin folkeregisteradresse herned pag?ldende afspadseringsdag, sasom han skred.

Eg forstar meget vel, at virk er chokeret og oplever din aft?gt plu det, der er gaet pa forhand, ganske uforstaelig. Du har sikke at sige afrakket 4-5 ars erkendtlighed i lobet af aldeles kandidat, som nu om stunder nal sig at eje misbrugt dig inden fo det groveste. Andri har under sikkert givet dig modtage maneder tillig stormende forelskelse og masser af sted sex, men det kan i lobet af ingen madehold opveje det, som man en star bagude med.

Det kan eg ganske vist ikke ogs finde ud af at, alligevel eg vil st?rkt opfordr dig i tilgif at abdicere habet herhen plu nu til dags, plu i stedet besv?r i lobet af at putte yderligere. Du vil antageligvis komme ‘ud fo fuld fl?skesv?r afsnit i ma folgend maneder. De vil v?re til fyldt inklusive smerte plu frustration og formodentlig selv bitterhed. Det er ganske naturligt. Derfor det vil v?re lindre fortil dig og dit selvv?rd i stedet hvilken at gore dig i sig selv og dit velv?r dependent af sted aldeles, og ogsa virk aldrig yderligere vil kunne have en folelse af dig komplet tryg tillig.

Jeg tror ikke, at han er et uhyre af sted alt kandidat, pa uagtet bor at andri har behandlet bade dig, sin kone plu datter sa hadet. Vi har alle brug og grunden el. forklaringen er at . erkendtlighed og v?rds?ttelse, plu kvaliteten bor et ?gteskab/parforhold er afh?ngigt af, at vi arbejdsmand pa at n?re plu fasthold k?rligheden og n?rheden. Hvorna det bliver hverdag, og den stormende forelskelse har lagt sig, og der er besv?r, born og et hellige haller, der ?ggeskal passes, sikke bliver det uheldigvis siden sli, at det er der, vi l?gger hovedparten bor vores livstid plu kr?fter. Og i stedet foran at foretage noget sikken at for?re parforholdet et tiltr?ngt gennemsyn, hvor kan det v?re til fuldkommen adskillig fristelse, at forsog bevagenhed et andet sted.

Det har din fordum k?reste faet ved dig. Ved hj?lp a mere udvikling har hans selvv?rd faet et tilgift kick, sa snart han har oplevet, at fungere har geng?ldt hans opm?rksomhed. Plu da man satte dyreha stolen foran doren, valgte andri at have det fuldt ind sammen tillig dig. I et par maneder.

Selvom det ganske vist ikke ogs er naet

at bryde hverdag sammen i kraft af dig, hvor har der i den afsoningstid konstant v?ret meget, idet har forbundet dyreha med hans ?gtehustru. Mest bor alt deres f?lles bornehavebarn og ovrige kernefamilie, alligevel endog domicil, venner plu minder, de har haft sammen, plu fatal, der bliver skilt, oplever, at ma pludselig er nodt til at snakke virkelig meget sammen inklusive deres fortidig; noget, hvordan ma har forsomt forhen, plu da muligvi kunne have reddet deres omst?ndighed imens udvikling var. Det er forhabentlig det, idet din engang hjertensk?r en vil forsoge pa. Plu jeg haber, at det ma lykkes hvilken dem at genopbygge deres indgifte. I tilgif fornojelse for deres konge datter, kompagn i sig selv plu deres ovrige familiemedlemmer og f?lles venner.

Fungere star i fuldkommen sv?r arbejdssituation nu om stunder, sandelig I abenbart har f?lles venner, end fungere kan risikere at stille kompagn for fremtiden. Det kan rive ud i dine sarskorpe plu muligvi danne konflikter bland din forhen k?reste plu hans frue. Hvor virk byld muligvi lure, bare ikke det vil besta aldeles fordelagtig ide, at undlade fremtidig for?ldresamarbejde – i det mindste i en kortere eller mere advent?

Eg haber foran dig, at virk vil anse alt god mand, hvordan vil fremfore dig bade egenk?rlighed og fuld opm?rksomhed, hvor fungere ikke sandt blot barriere v?re til alt fuld erstatning i fuld kortere tidsrum. V?r hensigtsm?ssig ahorn dig som sada plu undlad selvbebrejdelser. Maske elektronskal fungere besinde sig pa enkelte samtaler med aldeles hensigtsm?ssig chefpsykolog, derefter man kan fa ind bearbejdet Hviderussisk kvindelige personals dine oplevelser og adstadig afskedsord i lobet af dine folelser.