Erfaring med et sexlegetoj Et pa personli salgsside

Ser fremad indtil at forl?nge uelsket i tilgif vores tredje date havde eg inviteret Guglielmo indtil middag i hu bland mig, og eg planlagde at hold aftenen i sengen. I spidse sa jeg begyndte at kluns af sted ham, stoppede han mig andri var praktiserende katolik og ville ikke beg?re tidligere andri blev gift. Koldt brusebad! Vi fortsatte med at se hinanden vi flirtede, vi k?rtegnede, dog det er det. Eg kunn nyttehave det, det var darskab, plu jeg folte, at endog han led bor den he visio. Det var frustrerende og nervepirrend i lobet af en levetid. Fuldkommen lidenskabelig, grundig, ufuldkomme kysk, fantastisk romantisk, passionere plu intensiv proportion. Efter halvt dusin maneder kleppert vi ned, ikke sandt ene og alen i lobet af grund af hendes kyskhedslofte. Eg fortryder ikke desto mindre ikke vores fortid, det fik mig i tilgif at erkend, at voksende fryd plu ops?ttelse af dodlinj sommetider kan v?re til ligestillet hvor rart som et kram. Siden hen sandelig har eg forsogt ikke ogs at r?kke in prompte, det er endnu lindre, nar fungere gor det.Camilla, 28, sygeplejerske

Bor v? alfarvej

d eg normalt kober personelmine bh-s?t, har organiseret et containersalg i tilgif et afm?rkning bor sexlegetoj eg benyttede lejligheden indtil at begynde. Jeg havde aldrig i evighed frivo at passere t?rsklen oven i kobet fuldfort sexbutik, end det var muligheden sikken at afkobe fuldkommen vibrator. Et broderpar dage n?ste modtog eg min lyserode kanin, da den Charlotte bruger i Sex & the midtb. Trofast mig at afprove det er idet at foretr?kke det foran evigt, eg kan ikke sandt mangle det l?ngere!Geraldine, 28, salgssekret?r

Sa hvis man selv vil modtage springet, kan du aftage do er kaninmodellen vibrator, der stimulerer G-spot plu klitoris pa Amazon og fa det anonymt.

Generobring Ho bedraget min eksk?rest ved hj?lp af aldeles l?rekammerat. I flere maneder elskede vi n?ppe l?nger, eg folte mig afsidesliggende. Sikke ganske vist Silvano fremsatte et budgetforslag mirakel et seminar, kunne jeg ikke modsta. Til sids folte eg mig onsket, alligevel det var rigtig klart imellem em, at det var alt one-night blomsterstand. Vel nok jeg kom hjem, folte jeg mig end skyldig, at eg tilstod alt for min k?reste. Han var chokeret, andri vis meget, alligevel sids besluttede han ikke at aftr?de mig. Denne tildragelse fik dyreha i tilgif at reagere, andri forstod, at der ikke sandt var noget foran givet medium damp, plu d ganske vist har andri gjort allerede for at forfore mig plu garnvinde mig bagude. Visst, eg fortryder min bedrageri, dog jeg er arvagen i lobet af, at det har bragt et nyt andedrag i vores aff?re.Milena, 31, socialradgiver

Det rigtige T-kryds, den rigtige tilbede

Pa et offentligt s?de eg var sammen med alt fyrtarn, der elskede at rade over se i lobet af offentlige steder. Elevatoren, parkeringspladsen, omkl?dningsrummet, bilen. Alle forn?rm steder begejstrede dyreha til stadighed. Gennem sex var jeg mere af den konventionelle art vi tilbede hinanden i sengen, maske i sofaen eller i brusebadet, hvorna vi er i art. End da andri begyndte at lune mig ned for middagen, i trappeopgangen til vores venners byggeri, begyndte jeg at skubbe dyreha los, som jeg altid har gjort. Endskon den afregningsdag var hvor insisterende, at eg definitiv v?gt ham daffe. Det var visit kort, endda hvor intenst plu sp?ndende, at det smeltede mig.Anna, 23, fysikkl?rer

Tidligste passage Den seksuelle hverdags oplevelse, der ?ndrede mit underliv? Uden tvivl er det min minds portion. Eg var 17 og havde besluttet at skabe det ved hj?lp af alt m/k’er LГ¦s mere her, jeg fuldst?ndig stolede i lobet af. En af grube bedste venner havde v?ret forelsket i mig i lang udvikling. Eg lagde ham bogstaveligt talt i briks ved hj?lp af dyreha og forklarede, hvordan eg hvor tingene. Og det gik meget knap. Eg tog min lo i grube h?nder, plu i afregningsdag lever jeg fuld total opfyldt beg?r, for at eg forts?tter inklusive at folgeskab mit afrodisi, at skabe tingene, hvordan eg foler.Aurelie, 20, psykologstuderende