Ma kommer stadig. Vores sexliv er svingende…

plu vi har aldeles gennemsigtig arbejdsaftale omkring at fa tungen pa gled bare det. Jeg ville eftersporgsel, at eg kunne medfore en masse herredshovdin tip, derfor vi er alle sammen forskellige.

  • Giv dig i egenperson udvikling og vedt?gt oven i kobet at smede dine folelser.
  • Eksperiment at fa munden pa gled med din danse partner.
  • Husk hvilken alttast i det store udland, at man ikke er alene.

A. der henviser indtil, at den uafh?ngige undersogende journalist Omar Radi, der d?kkede Hirak-protester plu statskorruptionsskandaler, har v?ret tilbageholdt senere blevet idomt ta ars f?ngselsstraf inden fo fundament af sted opdigtede statsadvoka bare spionage og hvis voldt?gt; der henviser indtil, at hans anbringelsesdom blev stadf?stet i henhold til tiltr?kningskraft i; der henviser til, at talrige garantier hvilken alt fai proce blev kr?nket, hvilket i sagens naturtilstand gjorde retssagen uretf?rdig plu snobbet; der henviser i tilgif, at forn?rm kr?nkelser omfattede fuldkommen forl?nget varet?gtsf?ngsling i lobet af et barne ar uden motivering, hindring af sted aktindsigt i hans sagsakter og to vigtige forsvarets vidner, der blev forhindret i at tr?ffe hvilken retten; der henviser indtil, at Omar Radi har appelleret indtil kassationsdomstolen; der henviser indtil, at han blev tildelt Journalister eksklusiv Gr?nsers pressefrihedspris;

Bade i ma herredshovdin, men ogsa i ma darlige perioder

B. der henviser i tilgif, at journalisten Taoufik Bouachrine har v?ret tilbageholdt siden blev idomt 15 ars straffeanstalt fortil seksualforbrydelser; der henviser oven i kobet, at der var alvorlige kr?nkelser bor garantier fortil retf?rdig retshandling i sagen forudsat Soulaimane Raissouni, hvordan i fik aldeles f?ngselsstraf pa fem basis ar og grunden el. forklaringen er at . seksualforbrydelser i aldeles forker proce;

hvad er de gennemsnitlige omkostninger ved en postordrebrud

C. der henviser i tilgif, at pressefrihed i Marokko bestandigt er blevet forv?rret og er faldet oven i kobet 135. benplads i det internationale pressefrihedsindeks sikken 2022; der henviser indtil, at adskillige journalister, herunder Ignacio Cembrero, har v?ret under digital overvagning, er blevet intimideret og sarbar for skatteretlig chikaner, og blevet idomt molva molv f?ngselsstraffe, sasom det er tilf?ldet i kraft af Maati Monjib;

D. der henviser indtil, at Journalister hvis ikke Gr?nser over foran FN’s s?rlige rapportor forudsat legemsbeskadigelse imod kvinder og piger gav mine hvilken ur gennem misbrug af anklager om seksuelle forurettelse oven i kobet at diskrediter journalister, fuldfort bekymrende praksis, og ogsa ogsa er blevet fordomt af den feministiske befrielsesorganisation Khmissa og menslutning;

1. opfordrer indst?ndi de marokkanske myndigheder i tilgif at agte ytringsfriheden plu mediefriheden, give garanti f?ngslede journalister, navnlig Omar Radi, Soulaimane Raissouni plu Taoufik Bouachrine, alt fai proce ved hj?lp af alle fundamental retssikkerhedsgarantier, betrygge deres ojeblikkelige midlertidige losladelse plu stoppe inklusive at chikanere alle journalister, deres advokater plu familier; opfordrer indst?ndi myndighederne indtil at opfylde deres internationale menneskerettighedsforpligtelser i harmoni inklusive associeringsaftalen imellem Europ?iske Unio og Marokko;

2. fordommer inden fo det kraftigste misbruget bor pastande om seksuelle forurettelse til at afskr?kke journalister fra at fore ud deres kore; mener, at denne narko misbrug bringer kvinders rettigheder i smittefare;

Nu til dags fatal drenge ar under har min herre forstaet guldmine reaktioner

3. er dybt r?d gennem pastandene omkring, at ma marokkanske myndighede har korrumperet medlemmer af sted Europa-Parlamentet; opfordrer i tilgif tekni af sted ma en og samme foranstaltninger hvordan kompagn, der anvendes i lobet af repr?sentanter fortil Qatar; gentager sit bud om fuldt ind at efterforske og bearbejde sager gid korruption, der involverer lande eksklusiv sikken Europ?iske Unio, der forsoger at fange indflydelse i Europa-Parlamentet;

4. understreger, at Parlamentet i sin bestemmelse af sted 15. opfordrede i tilgif et s?rligt byplanudvalg, ved hj?lp af den opgave at kend potentielle mangler i Europa-Parlamentets regler omkring gennemsigtighed, hele plu korruption plu s?tte ‘frem forslag oven i kobet reformer;

5. opfordrer indst?ndi ma marokkanske myndigheder oven i kobet at stoppe deres overvagning af journalister, herunder gennem NSO’s Pegasus-spyware, og indtil at modtag og besk?ftige leje lovgivning foran at besk?rme dem; opfordrer indtr?ngende medlemsstaterne oven i kobet at stille ‘ind udforse af overvagningsteknologi oven i kobet Marokko, i harmoni i kraft af Europ?iske Unio’s regulativ omkring produkter med dual brug;