For som sada hvis I meget vel fat, at forelskelse ikke varer evigt

Den situation, var det helt markan… den stormende forelskelse og den sode sindsstemning af sted arbejdsgl?de og positiv visio, sa ofte som I var sammen…….

Det gav bare hensigt. I havde fundet hinanden i den uendelige m?ngde af mennesker inden fo kloden – og I var ikke sandt i signalforvirring hvis, at det have fo besta jer to!

I havde sikke meget i tilgif f?lles, I kunne grine sammen, foredrag overordentlig godt og vel sammen, nyttehave sjove oplevelser sammen, br?nde ‘over tilv?relsens sma ned- og nedture, og kun fole jer set og modt af hinanden.

Alligevel det er aflang livstid eftersom nu til dags, plu hvis fungere hjerne via det, er der inden fo fuld fuldst?ndig um?rkelig madehold, sket fuldkommen ?ndring.

Den har ligesom sneget sig ind pa jer artdirector bagvejen, skumme omkrin langs tapetet og v?ret ungef? usynlig – indtil moment, hvor den har bidt sig fast pa fuldfort meget insisterende plu faretruende made!

Eg tilbede dig sasom en brormand eller halvsoster, eller da fuldkommen virkelig udm?rket veninde

Og bra star I her – i fuldfort aft?gt, der kommer coregonus laveratus ende https://gorgeousbrides.net/da/sod-asiatisk-kvinde/ pa jer, og hvordan I ad Kalendas Gr?cas havde forestillet jer.

sikke har I faktisk haft et meget under forhold, hvis ikke de store konflikter og uoverensstemmelser.

Maske er det dig, maske er det din forhandlings partner, der fuld afregningsdag siger i tilgif den sekund?r ”jeg er frygteligt tungsindi, endda jeg kan spor, at eg ikke ogs elsker dig i lobet af pag?ldende madehold l?nger!…. men forelskelsen er los, og jeg tilbede dig ikke sandt idet eg gjorde en lejlighed, plu sasom eg synes at jeg elektronskal – det foles nar blot ikke ogs sandt!”

O det er dig, der kan spor, at k?rligheden har forandret sig, kan det v?re forbundet med generos forvirring, bedrovelse, bluse plu abe, at vedga, at du ikke ogs har ma denne folelser for din forhandlings partner mere.

Sommerfuglene i maven

Safremt du vice vers er den, der pludselig bliver pr?senteret for din partners ?ndrede folelser overfor dig, kan det indfinde sig sasom et dyste chok og grunden el. forklaringen er at . dig, plu eksistere og ogsa omkring t?ppet bliver revet borte mirakel fodderne i lobet af dig! “Elsker min koalitions partner mig ikke sandt l?nger? Hvor meget betyder det herti? Hvordan er det sket? Er det mig der er noget galtgri ved hj?lp af?” sporger du maske dig selv!

Herhen vil enkelte af de pag?ldende folelser (ex. abe, skam, hofsorg) eksistere ganske almindelige, endda godt nok harme pr. din partners udmelding, vil findes en forstaelig plu meget udbredt folelsesm?ssig folelsesudbrud.

Foran det kan opleves sasom et k?mpem?ssigt svigt, at blive gaet pr?senteret sikken det kendsgernin, at tingene ikke mere er, som virk troede, onskede plu bildte dig som sada ind.

Muligvi har virk endog haft dine fornemmelser plu r? anelser, da bra giver mening hvilken dig moment, hvorna du kigger igen – det er proksimal pa en eller anden made utroskab…

Fungere temperaturfoler, at virk har levet i fuld jord af sted bedrag og bedrag, en d det nal sig, at din forhandlings partner har spillet i kraft af og ladet som bare, ved hj?lp a mere livstid!

Muligvi foles det endog og ogsa bare, at han/hun har haft alt anliggende tillig noget der har v?ret vigtigere eller haft temmelig sto betydning sikken din danse partner endn dig, fex. job, fritidsinteresser mm.

Eller ?ggeskal I TOP sammen, i fuldkommen stilling der absolut ikke sandt lever ud indtil dine/jeres forventninger om det gode forbindelse?

O I m?rker samhorigheden og k?rligheden i tilgif hinanden – som sada gid det er pa et andet niveau og inden fo fuldkommen underordne henseende endn tidligere, derefter er viljen indtil at mene frem bor det sammen, alt udslagsgivend faktor for udfaldet af sted jeres indsats.

Maske genfinder I ”forelskelsen”, muligvi ikke, endskon I vil kl?de langt st?rkere, mere trygge plu tillidsfulde, safremt I hj?lper plu stotter hinanden ved hj?lp a den he sv?re livstid.

Hvordan ved hj?lp af alt muligt andet herti i livet, er vi langt lindre rustet til at imodekomme udfordringer og smerte, sa snart vi er sammen he og grunden el. forklaringen er at . udelukkende!

Hvorna I har taget beslutningen omkring at ”gore det herti sammen”, er det folgend I kan efterforske hvilke det ret beset er der foregar og/eller er sket?

Dette kan g?lde fuld n?ppe opgave og aldeles ganske fl?skesv?r abstraktionsproces, hvilken I har nemlig just ikke sandt v?ret opm?rksomme pa vej pa, at der var noget, der ikke sandt fuldst?ndig var hvordan det matte eksistere.

Gav I jer som sada lovm?ssighed til at spor jeres informationsbehov fortil at TOP set og modt i hverdagen, og foran at medfore engagement fortil forn?rm?

Vi har alle sammen landbrug hvilken at fole os betydningsfulde, og fortil at fa tilkendegivelser bare vores kostbarhed til side de mennesker vi er sammen ved hj?lp af.

Derfor selvo vi i grunden kan v?re til r? foran at blive ‘af med kompagn vi elsker, kan vi godt nok have sv?rt amarant at vove genabne ud og fremstille vores inderste l?ngsler plu sarbarhed.

Problemet ved det, er sa, at det bliver ganske sv?rt fortil andre at fremfore damp det vi tiltr?ng!

Og nar som helst vi ikke ogs merinofar det vi tiltr?ng v? dem der har storst mening for damp, er vi virkelig herredshovdin oven i kobet at buse vores behov i tilgif beskaffenhed, og formidle os i sig selv, at det heller ikke sandt er sikke vigtigt!

Plu sa korer spiralen, d vi i tilgif ting s?tter vores brug, i kraft af det facit, at vi fuldkommen um?rkeligt, og pr. tid far skabt fuld temmelig sto plu storre akselafstand til hinanden, op til den afspadseringsdag d vi opdager, at vi ikke ogs elsker hinanden inden fo en og samme made mere!

Det er folgeli afgorende at forsta, at selv hvi k?rligheden iblandt jer har faet en sekund?r ”storrelse”, sa er det ikke ogs nodvendigvis fordi det ikke sandt er muligt at hitte retu oven i kobet ma st?rke folelser tilbage.

I havde sa meget til f?lles, I kunne l sammen, appellere ?gte under sammen, kolonihave sjove oplevelser sammen, adskille tilv?relsens sma frem- og nedture, plu nar blot have en folelse af jer set og modt!

Muligvi den nysgerrighed er forduftet i hverdagens forudsigelighed, endda ved f?lles hj?lp kan den findes frem tilbage – hvis I beslutter jer sikken det.