Bruka Tinder? undvik dessa 5 vanliga fel

Tinder. Det befinner si saken da aktuell meningsfull lГ¤nk go-to namnet stav standardhastighets-dating-appar och kommande generations online dating samt romans Online Dating: hanar tillats ej det och kvinn forstar ej online dating: karlar far inte det samt kvinn Don ‘ t fatta Gor online-dating webbplatser? Det befinner si dags for nago flexibel diskussion! Baksida av underben jag larde mej bruten intervjuer vart att online-dating befinner si identiska smartsamt forut hanar samt kvinns, andock fran jatte- annorlunda motiv. Las mer . Vissa kan mena att det ar nagon grundlig hantering av teknik. Andra kan bese det som e metod for riktig love. Andra, skad som jag, tittar det sasom ett taktik att motas nya personer, men ick letar efter mycket mer.

Dom bruten oss saso letar postumt en litet kamratskap kan tycka att Tinder befinner si en latt metod att komma aterkomst i spelet. Andock dessutom Tinder age sina egna regler pro online dating. Forsavit n rakar anvanda Tinder rekommenderar sjalv starkt att n tar detta tips sasom berattar va du ick skal bega.

Avvakta, vad ar Tinder?

Tinder befinner sig en app stav Android samt iOS saso tillater konsument att avvika igenom atskilliga foton av folk i en forsok att finna ett potentiell romantisk medspelare.

Ni kan bidraga appen ett distans saso du ar hagad att expedition op mot 100 miles, samt darifran, ni “gillar” alternativt “passerar” persone. Ifall n och nagon annan gillar varandra kan ni kontakta dom tillsamman bistand av chattfunktionen i appen.

Villig ytan befinner si det lite grunt: allting befinner si uppenbarligen baserat gallande framtradanden, och ringa detaljer utover fornamn sam alder ges. Brukare ager mojlighet att samla marklig bonus detaljer forsavit do vill iaktt personens andra bilder. Dessa bonus detaljer innefatta gemensamma Facebook-intressen sam kompisar samt ett fotografi “om” -avdelning.

Klar att komma igang? Kika mo att n utfor det domstol Tinder Matched? Vad skall karl bega kommande sam hurda hane stannar bestamt Tinder Matched? Hur sa gor du nasta och hur ni ar bestamd Du age matchat tillsamman nagon pa Tinder! Andock innan n blir pro tand tvungen ni ta reda pa hur n promenerar fastning. Las mer .

1. Kapitulera icke stav falska profiler

En itu mina forsta skamliga erfarenheter tillsamman Tinder var saken da tid som jag – naivt – snubblat gallande en fejkad profil. Situationen varje kanske oskyldig:

Ah, ett tjej sasom ar en aning latt pa ogonen? Mig sveper precis. Inget besvar. Oj! ett tavling? Acceptera, acceptera, godtagbart. Hon har budskapat mej . Hon svarar inte detaljerad pa mina uttalanden . Hon befinner si – ah, kara man, vad uppge hon? Icke. Inte i det.

Fake profiler. De funnits. Hurda identifierar ni de dar? Mi hatar att framfora det, men i flera situationer antagligen de enkom verkar pro bra darfor at besta sanna. Om ick odla kommer dina konversationer med dom att antrada osannolikt sam dirigera darnast fort mot olampliga verbala framsteg (forut lage, hur sasom helst).

Nago fran de viktigaste dragningarna itu Tinder sasom nago datingsida befinner si det sakforhallande att all profiler genereras med assistans bruten befintliga Facebook-konton. I de flesta situationer, eftersom Facebook astadkomme ett kanske anstandigt arbetsuppgift att anordna spamkonton i spar, ar saken dar tjejen minsann foljer dej gallande Twitter? Spambotar utsatts befinner si saken dar tjejen faktiskt foljer de villig Twitter? Spamboter naken Du oppnar din Facebook alternativ Twitter sam ser att denna fin tjej ager begart att folja tillsamman dej alternativ befinna din van. Vad kan kanhanda skrida inkorrekt? Jatte-. Las mer, det finns inget besvar. Men ja, dom befinner si darbort omoder, samt det ar olyckligt. Akta sig!

2. Prov ej finn en nagons riktiga imag

Tinder kan ni beskada dina gemensamma Facebook-vanner nar ni laser profiler. Tillsamman det sagt befinner si det sannerligen latt att skrida kvar at saken dar gemensamma vanns imag, blada i sin vanlista och lokalisera personen ni befinner si huga itu. Inte fett.

Skonheten hos online-datingwebbplatser som Tinder ar formagan att uttrycka intresse medan det annu befinner sig nagot . sakert. Det har ar en olycklig biprodukt fran saken da pseudo-sociala generationen, skad meda befinner si det betydelsefullt att respektera det ha. Ehur det har befinner si otroligt enkelt att foreta, kan det vara superb att icke .

3. Beharska saken dar verkliga aldern!

Mina damer samt herrar, lyssna: Tinder ar framst en vuxen hjalp forut personer saso – atminstone i flesta fran Forenta staterna – ar 18 ar samt aldre. Detta befinner si medans anvandarvillkoren anser att du enbart tvungen vara 13 . eh.

Medans Tinder finns forut somlig personer, sasom mi sjalv, alldeles latt som en taktik att finna medlemmar bruten det motsatta konet saso ar medryckande samt forvanad att prata med, kanner til vi samtliga att det finns vissa brukare, antagligen ni (och det finns ingen utslag har) vill atnjuta foremal att flytta ganska flinkt. Vi begriper.

Skad for du mote e, betrakta “om” delen fran deras profil. under tiden Tinder visar aldern pro va person mer eller mindre uppvisning pa deras blad, tillat do ibland inkorrekt. Ibland – sam det har befinner sig irriterande – det kommer unga att existera som glider av darfor att de ljog forsavit sin alder pa Facebook. Ibland skriver de nagot at konsekvens av, “LOL, jag befinner sig faktiskt 16 sry!”

Finns det nagonting n kan revider nagon ligger forsavitt sin alder samt fortsatter att halla fast vid det medan pa Tinder? Nej, absolut icke. Folk ligger pa Internet. Detta kommer ick att befinna e avsevart normal bekymmer, skada det befinner sig vart att grubbla kungen.

4. Omga ick adelstenarna

Varje gang emellanat kan du hitta en saso inneha skrivit nagot fiffig villig sin framtoning alternativ age bilder saso befinner si riktig intressanta. Dett uppg jatte- nar halften fran profilerna n ser innehaller koren bruten ode Petty’s Free Fallin ‘ .

Sa missa ick. Det befinner sig minsann flyktig att fokusera blott villig framtradanden, andock istallet for att sippra varannan sekund, fanga en tag sam instruera berora personen bakom fotot. Samtidigt det ick ar odl kopiost, kan det besta vart att kika hur sa dom tvungen anfora (forsavit det finns nagot alls).

5. tillverka rimliga forvantningar

Manniskor, det har befinner sig i karnpunkt hastighetsdatering. Och det bygger framst villig utseenden forbattring an Tinder? 5 nya datingapplikationer som passar de annorlunda ann Tinder? 5 New Dating Apps saso passa de egendomlig Tinder kan besta ytliga tillsamman tryta datum matcher. Forsoka dessa nya dating apps forsavit n vill hava en annan dating upplevelse. Las mer . Det finns ett 99% chans att du inte kommer att mota Prince Charming narvarand. Det betyder inte att det ick kan existera festligt, andock.

Du kan fylla ne Tinder till din iPhone alternativ din Android-smarttelefon. dessvarr finns det ingen webbversion itu appen. Samt det kan vara svar att starta, odla iaktt dom har hilariska Tinder pickup-linjerna saso fungerade 11 Hilarious Tinder Pick-Up Lines Du bord absolut experimentera 11 Hilarious Tinder Pick-up Lines ni bor definitivt testa distan av publiken och langa nagon hilarisk Tinder pick-up line sasom sakert kommer att handla din parti skratta, vilket i grima bok befinner sig aldrig nagon illa plan. Narvarand ar marklig duktig. Las mer .