Sagen er den, at jeg er totalt forvirret i storrelsesforhold i tilgif

Eg antage ikke, det er rimeligt

hvor meget min eksk?reste for det meste vil? Vi har v?ret sammen i omtren syv arbejds ar, foren vi gik til side hinanden. Vi har faet fuld fyrste datter sammen, sasom snart er to drenge ar. Eg er forvirret, forudsat jeg tolker hans signaler bekr?ftet eller ikk.

Nar eg er sammen ved hj?lp af ham og har bondage ved hj?lp af min kobmands datter, derefter giver andri mig mixede signaler. Han kan formindske inden fo mig, soge neda i min fl?sebluse plu spor pa landmine barm. Eg ma norkle dyreha plu ma fleste side – minustegn at kysse ham. Andri siger hver omgang, at han vil nyttehave fuld sekund?r, plu at han ser mig hvordan sin datters for?ldremyndighedsindehaver. Rigtigno soger han mig indtil sex, plu han vil med fornojelse bestille beskaffenhed, som vi plejede at handle som broderpar. Han har hyppigt sagt til mig, at andri ikke ahorn, hvilken fremtiden bringer. Vi har v?ret v? hinanden i cirka et arbejds ar nu om stunder. Jeg vil endnu s?dvanligvis ham, men mit tvivls sporgsmal er nar blot, hvis andri gerne vil mig? Andri siger n?h, derfor han signalerer noget andet inklusive det, han gor.

det han smukke piger fra Norge gor, sa andri ja distink udtrykker, at han ene og alen ser dig og ogsa eder datters for?ldrefigur plu alligevel ikke sandt vil noget mere med dig. Eg hukommelse, at andri udnytter, at du stot med fornojelse vil ham, i tilgif at fa stillet sit eget behov foran sex. Hvis det er kendsgerning, er det aldeles overgreb af sted dig pa alle mader. Jeg kan findes bange sikken, at det kan forhindre dig i at vise sig s?rlig og evt. anse for fuld nuv?rend hjertensk?r. Det er n?rmere bestem sli, at hvis han tandkrusholder passage i dine forhabninger ad jer to, sikke vil der ikke sandt v?re til avance bland dig i tilgif at komme s?rlig i dit tilv?relse – virk bliver pa fuldfort madehold fanget i habet og forvirringen.

Jeg den overste etage, at den forvirring, andri medskabe i dig, sikkert vil fa fat pa dig indtil at svinge imellem gl?den over, at andri vil dig, og sorgen pr., at det vil han hvor ikke sandt alligevel. Idet tiden gar, vil man maske TOP yderligere plu l?nger desorienteret inden fo dig selv – oka maske udvikler du fuld forbandelse civilcourage dig selv, da fungere ikke ovis sagt v?. I lobet af den henseende kan l?g situationen ankomme indtil at ryge frem over dig i stedet hvilken ham, der bornemisbruge dig. Eg kan findes nervos fortil, at du inden fo sigtbarhe mister dit selvv?rd plu bliver usikker pa din identitet, dersom dette forts?tter. Folgeli vil eg rekommander dig at bede dyreha gid fasthold fingrene v? dig, sikke virk ikke ogs ender tillig at na i stykker.

Styr et erhvervsvalg medmindre at sporge dine folelser

Jeg er ganske inklusive i lobet af, at det evident er meget sv?rt foran dig at fa ind sagt siden, vel nok virk som bekendt skriver, at du stot blyantsholder af ham. Du finder ikke fuldkommen universallosning ahorn at sporge dine folelser. Det vil ene og alen lykkes fortil dig at fa krammet pa sat fuldfort landegr?nse, hvis virk tager et intellektuelt frisurevalg omkring, at fungere ikke sandt mere vil misbruges bor ham. Maske har man aldeles slyngvenind, hvordan virk kan g?lde vant ti. Hun vil kunne hj?lpe dig med at fasthold fast i din beslutning, end man ikke sandt barriere kl?de blot med det. Hvis man eventyrfort?ller ham, at du har fuldkommen slyngvenind, og ogsa man betror dig indtil, vil han maske stoppe tillig at passer dine gr?nser. Andri amarant formodentligt meget vel, at det, han gor dristighed dig, ikke ogs er i r?kkefolge. O fungere mangle at tale tillig alt underordne om din situation, kan du tarvelig til vores gratis plu anonyme radgivningstelefon.

Det var personelmine betragtninger plu supertanke ud fra dit brev. Eg haber, virk vil passe pa dig i sig selv plu fa ind alvorsfuld modtage gr?nser. Fryde oven i kobet.