Jeg endte i kraft af at blive gaet amouros i hende, plu i denne ojeblik

Alligevel er andri hvilken en stor del slu sasom Medinas hjertensk?r. En er deres omst?ndighed slut, plu andri vil findes kendt plu paskonnet sasom Christopher.

Medina og eg er ikke ogs stadigv? sammen, plu muligvi vil eg besta hendes eksk?reste i et brodskive tid, dog forhabentlig vil jeg blive gaet opfattet sasom Christopher ligetil bare en smul af langt ma fleste.

Endda hvor stillede Christopher Nissen frem i den auktionslokale skoles basstemme Grand Prix, og med sangen ”En mandag morgen” endte han sasom vinder. Og han stillede ogsa in det folgend for?ldre basis ar. Og vandt igen.

  • Dette er fuldkommen Premium-artikel, som normalt kr?ver abonnement.
  • O du ikke ogs bare har plads i tilgif Premiums store daglige arbejdsudvalg bor kvalitetsjournalistik, derefter fa fat pa det herhen Den forstn?vnte dennes er gratis

Det var vidunderli at kl?de pa en optrin plu belobe sig til hyldet. Eg elskede, at det var mikromete biologitime to shine, og foran forstn?vnte passage var det noget andet endn kugle, og ogsa hev i mig.

Den 22-arige musiker anekdotefort?ller. Andri var fuldfort skoledreng i 10-ars alderen dengang i Tarnby. Nu om stunder er han aktuel ved hj?lp af albummet ”Told You So”, plu det er n?rmest pa fodsels dato to basis ar eftersom, at han udgav sin debutplade, ”Colours”, og ogsa gjorde et p?nt sma pa hitlisten. Det blev folgelig til flere singlehits, plu i lobet af et afskedens time fik han chancen sikken at g?lde opvarmningsnavn i lobet af aldeles turne ved hj?lp af Medina sasom hovedattraktion.

K?resten! eksk?resten! Christopher!

vi blev k?rester, vidste jeg godt og vel, at eg ville bryde ham der Medinas hjertets udkarne. Damemenneske var jo Danmarks storste kvindelige popstjerne, plu jeg var hr Nobody. Jeg affandt mig ved hj?lp af det, plu jeg fik godt nok ”skrald” og grunden el. forklaringen er at . det, plu der er stadig en stor del, og ogsa hjerne pa mig og ogsa ”ham der k?resten”.

Jeg kan minde, at eg gav alt concerto grosso inden fo Skanderborg Festival, der fik en udm?rket recension. Endskon overskriften var noget i almuestil ved hj?lp af ”Medinas hjertensk?r er ikke sandt en dognflue”. Dammit, hvorfor kunne det ikke ogs kun eje v?ret ”Christopher er pissefed” eller ”Nyt pophab i Danmark”. Der kunne rade over staet end mange egenskab, endskon fruentimmer var omsider generos, at fruentimmer dukkede ud i alting. Alle interview, eg stillede frem i tilgif, handlede hvis Medina, plu eg blev pa et ankomsttid nodt oven i kobet at sladre eg er endog her sikken at afskedstale hvis min nye enli. Lykkeligvis blev jeg forbedr til at handtere det, og oplevelserne gav mig hovedhar pa brystet.

Sa snart jeg printer sange, v?lter det uda af sted mit hjertemuske, det er end ?rligt plu rent, hvordan det kan blive

Og ogsa dimsedut ville Christopher Nissen g?lde kompeten fodboldspiller. https://getbride.org/da/finsk-kvinder/ Det blev i stedet hans fredsven, Andreas Cornelius, imens Christopher Nissen, dagdrommer gid et millionsalg plu Madison Square Garden i New York. Autoradiogram Cecile Smetana

Christopher Nissen griner. Det gor andri flere forskellige gange. Han virker og ogsa et homo sapiens ved hj?lp af en masse afkast pa den mentale post. Alligevel han har fuldfort ovrig, morkere side, sasom han bruger som droge oven i kobet sine sange.

Bankede pa ved pladeselskaber

Eg overvejede at rolig ned i ”X Factor”, endskon det virkede foran forundringsrigt. Endskon derefter sagde aldeles af min fars venner, at eg matte t?ve inden fo ved pladeselskaberne, hvorefter jeg optog hen oven i kobet flere bor kompagn, plu sandelig eg sad i den rode hesteharssofa bland EMI og spillede modtage sange, sagde deres A&R-ansvarlige Jan-Erik, at jeg havde aldeles vidunderli englestemme. Bagefter t?nkte jeg ikke desto mindre fortrinsvis angaende, hvor meget jeg kunne havde gjort lindre.

Der var ingen grund til frygt. Spille Kort bagefter ringede Jan-Erik ved hj?lp af efternavnet Stig indtil Christopher Nissens farmand i kraft af alt meddelelse hvis, at sonnen kunne erhverve aldeles pladekontrakt.