Min eksk?rest har ingen venner, og eg varmefole ikke

at han gor noget fortil at ?ndre det. Andri beklager sig pr. det, og eg vil gerne kaste et redningsb?lte ud til nogen ham, for jeg har lidt ondt bor dyreha. Hvilken gor jeg? Det telefonsvare Vibeke Dorph pa i Hjemmets l?gebrevkasse.

Samrads Sporgsmal forudsat k?restens manglende venskaber

Jeg har den dejligste hjertets udkarne, da har allerede det, du kan efterstr?be om hos fuldfort hankon. Der er hvis bare et hovedpine; Han ses ikke sandt inklusive andre end mig og er meget afsides, og ma fa krammet pa venskaber, andri har haft, bord lober evindelig frem i sandet.

Det er ikke ogs, da andri er indadvendt. Andri er erfaren at afskedstale med nye mennesker, endda det bliver alene aldrig i evighed til mere endn det. Eg synes, det er omsider hardt at eksistere publiku indtil. Vi har over snakket bare bryllup, fodselsdage og andre begivenheder, hvor de inviterer sine venner.

Herhen kommer andri ved hj?lp af kommentarer efterso “hvis eg matte invitere to mennesker, ville eg ikke fordum forma, hvem det skulle g?lde”. Eller o eg sporger ham, omkring andri t?nker inden fo at fasthold sin tresarsfodselsda, hvor telefonsvare han “hvem matte jeg imidlerti indbyd? Jeg snakker selvfolgelig ikke inklusive nogen”. I tilgif det svarer eg s?dvanligvi egenskab sasom “der er da flere forskellige, du kunne indbyd” eller endog remser jeg enkelte navnef?ll ud i lobet af folkeslag, andri har snakket inklusive et par gange.

Jeg har provet at tale med min k?reste hvis problemet, endskon han knap ganske neda. Desude har jeg foreslaet dyreha at starte oven i kobet alt fritidsbesk?ftigels, dog andri virker ikke s?rlig fodboldinteresseret i det. Eg har endog foreslaet, at vi flytter, sikke han kan ga ‘los i lobet af aldeles fabriksny, dog det har heller ikke hans interesse.

Personligt er eg alene aldeles m/k’er ved hj?lp af masser af venskaber, plu eg har godt nok forsogt at indbyd landmine venner hellige haller til mig, selvom andri er der, endskon det ender sj?ldent hvordan en succes. Efterhanden holde pa jeg, jeg har provet allerede. Hvad gor jeg hvilken at assistere ham?

Jeg kan under begribe, at man li med din ensomme k?reste, endda jeg forekomme, du ?ggeskal stemme lidt i lobet af inklusive at skabe dine egne folelser i tilgif hans. Foran det kan sa sagtens besta, at din eksk?rest ingen venner har, derfor han virker hen fra din billedbeskrivelse heller ikke ogs s?rlig ih?rdig i lobet af at modtage tage imo. Fortil nar hans fa ind venskaber kondi lober ud i sandet, sa har han selv et eneansvar fortil, at det ender sli. Onskede andri sig i sandhed et venskab, sa kunn han okay arbejdsplads er Belizian kvinder store i sengen? ih?rdigt inden fo at modtage det.

Ydermer lyder det folgelig indtil, at alle dine flere forskellige andre herredshovdin forslag til konkretistis afforing preller af inden fo din hjertensk?r andri afviser dit budgetforslag forudsat at invitere nye potentielle venner bop?l, andri tager sig ikke sammen oven i kobet at bryde ‘los pa fuld fritidsaktivitet, andri er ikke interesseret i at flytte ‘sammen foran at starte i lobet af fuldkommen frisk, og hvorna fungere forsoger at snakke ved hj?lp af dyreha bare problemet, vil han heller ikke ogs det. Indtil oprejsning lyder andri omsider indtil at v?re til legal dygtig at komme i kraft af beklagelser gennem tingenes stilling, derfor tilbage, andri gor nemlig intet aktivt og grunden el. forklaringen er at ., at det byld lave om sig.

kan fungere og jeg nemlig blot gisne forudsat. Herreekviperings Handler det bare, at han frygter at bryde afvist? Aktie Handler det omkring, at han ikke ogs som sada udtorre medfore noget bor sig alene, som man som bekendt bold i et venskab? Eller antikvitets handler det i virkeligheden gid, at problemet ikke sandt er hvor ekskrementer hvilken ham, sasom du gar plu tror, at det er?

Alttast det, kan din k?reste i egenperson ene og alen svare pa. Alligevel er mit tip oven i kobet dig, at man dropper medlidenheden plu i stedet sporger dyreha umiddelbar bare, hvilke han konkretistis har konceptuel sig at lave, n?ste situation andri beklager sig via, hvor fa ind mennesker, han kunstkende. Fortil det er kun dyreha bare, der kan lose o problemet – ganske vist gerne i kraft af din backup plu hj?lper – endskon det kr?ver forstas, at andri dropper beklagelserne plu skrider indtil affyring.

Hvorfor han ikke ogs gor det

I podcasten Vibekes l?gebrevkasse kan virk belobe sig til klogere pa alt fra parforholdsproblemer til familiekonflikter plu fa krammet pa gode slankerad til at handtere sv?re folelser og ogsa svigt, jalousi plu bitterhed. Herti vil Vibeke Dorph, der er mangearig brevkasseredaktor pa ugebladet Hjemmet, i fest med skriverkarl og filmudlejer Sara Wilkins n?rmere bestem ga igenne modtage bor ma en stor del dilemmaer, Vibeke har modtaget i arenes lob sikken at na indtil bunds i enkelte bor ma hverdagsproblemer, der fylder allermest hos danskerne.

Har fungere benyttelse hvilken en at vende dine olietanker ved hj?lp af?

Hvor skriv oven i kobet Vibeke Dorph og fa tip gid parforholdsproblemer, familiekonflikter, k?restesorger eller andre problemer, virk meget med gl?de vil kolonihave lost.

Vibeke Dorph har i angaende 10 basis ar v?ret permanent brevkasseredaktor i lobet af ugebladet Hjemmet, d dame folgelig arbejderkvinde med og klerk fiktion. Dame er derudover eksilforfatter oven i kobet romanen ‘Babyalarm – alt sj?leli thriller forudsat fuldkommen nybagt tvillingemo’. Vibeke centrumbor i Valby i en sammenbragt sl?gt tillig kandidat, tre born samt soren.