2 metod att forvranga din lage kungen Tinder

Itu skild anledningar vill ni antagligen simuler eller forandra din placering kungen Tinder. Realitet befinner si att ni lat kan handla det igenom Tinders betalda prenumerationer samt somlig VPN- alternativt platsvaxlarappar. Detta inlagget berattar 2 anvandbara metoder darfor att assist dig att lat forvranga din radand lage villig Tinder samt pass vilken stan du vill.

  • Del 1. forvranga placering pa Tinder med Tinder Passport
  • Andel 2. Fake or Mock Location forut Tinder med AnyCoord
  • Fraktion 3. Vanliga fragor om hurdan karl forandra plats kungen Tinder

Andel 1. hurdan du forandra din plats gallande Tinder med Tinder Passport

Tinder-appen age nago premiumfunktion saso heter Tinder Passport odl att n latt kan forvranga din plats. Det befinner sig nago funktion som erbjuds i Tinders betalprenumerationer. Tinder Passport later dej antingen soka postum cit eller slappa ett nal gallande kartan darfor att botten upp pa den platsen. Det ger dej ett lat fason att hana platser for Tinder odla massa ganger du vill.

Postum att n kopt ett prenumeration far n oberoende byta din placering i Tinder-appen. Inleda Tinder gallande din iPhone alternativ Android-telefon, belastning gallande din profilikon samt skrida darnast till Installningar .

internet

Sok ordning villig omrade alternativet samt valj det. Omedelbart kan ni press Lagg till ett fars darfor at valja nago fars lage samt byta ut plats mot saken da.

Ni kan forvarva en Tinder-premiumplan sasom Tinder positiv, Tinder Gold alternativ Tinder Platinum darfor att ringa Tinder Passport-funktionen. Forutom att omvaxla lage villig Tinder kan du lasa op andra fantastiska funktioner fran Tinders premiumplaner. Du kan till exempel ha obegransade sukta efter- samt bakatspolningar, mojligheten att langa meddelanden framfor matchning samt mer. Du kan kora nagon ide saso n vill.

Del 2. Hur man falska eller begabba platser for Tinder tillsamman AnyCoord

Nar du vill simulera din riktiga placering for Tinder kan du likasa tro pa kungen markli appar som forandra plats. Arme rekommenderar vi kraftfull den kraftfulla AnyCoord till de. Det kan klaffa saso ett lattanvant GPS-platsspooferverktyg darfor att assist dej att enkelt forandra at dom ultimata Tinder-platserna. N ager riktig att bums selektera varenda som helst i varlden samt andra din lage mot saken da. Postum det kommer Tinder-appen att identifiera din nya plats och bidraga de tillhorande uppmaningar.

  • Forvranga din omrade for Tinder gallande iPhone och iPad.
  • Forandra din GPS-plats at vilken annan plats du behover.
  • Stall in virtuella platser darfor att begagna appar sam agera lek.
  • Deplacera placering tillsammans annorlunda hastigheter, av 1m/s till 50m/s.

Denna Tinder-platsvaxlare utfor att du kan fejka din riktiga omrade sam justera en virtuell pa bade Mac- samt Windows-datorer. Ni kan ga at dess officiella webbplats sam installera den kostnadsfri.

Antrada Tinder platsspoofer appen sam klicka gallande Borjan torftig. Omedelbart maste n ansluta din iOS-enhet mot datorn tillsamman ett blixt-USB-kabel. N bor bank tro p pa/tillat kungen din iPhone-skarm darfor att mildra saken dar att flinkt anlagga anslutningen.

Saken da skanke de fyra nyckelfunktioner darfor at forvranga din plats gallande Tinder. Har kan ni valja forvranga lage darfor at stalla in nagon virtuell plats.

Nago sjokor visas gallande skarmen och visar din radande befattning som nagon bla punk. Narvarande kan du oberoende dra para, zooma in alternativ zooma ut kartan darfor att betrakta ytterligare detaljer.

Nar du vill juster en virtuell omrade samt forvranga din Tinder-plats kan n direkt indikera malplatsen alternativt forska postumt destinationen sam darnast klicka gallande betyga forvranga darfor att forandra din Tinder-plats mot saken da. Narvarande kan n ocksa selektera city alternativt plats gallande kartan och darefter hana din lage forut Tinder.

Jamfort tillsamman andra appar pro platsvaxlare sam VPN-verktyg kan AnyCoord verkligen latsas din placering samt lite skild appar, medraknad Tinder, att identifiera saken dar. Darjamte kan det ge de nagon fast anvandarupplevelse. Du kommer ej att raka savlig webben, appkrascher, frysning, batteriuppvarmning och andra problem.

Fraktion 3. Vanliga fragor forsavit hur karl forandra lage pa Tinder

Givetvis. Du kan byta din placering kungen Tinder igenom att bruka ett VPN. Det finns gott forsavit VPN-verktyg som erbjuds villig marknaden som havdar att do kan hjalpa dej att justera virtuella platser for att bruka appar eller spela lockton. Dom majoritete av dom befinner si dock icke palitliga samt kan icke riktig mildra dej att begabba platsen gallande Tinder. For att snabbt finn en behandig VPN kan du experimentera att forbruka ett a Surfshark, NordVPN, ProtonVPN och AtlasVPN.

Du bord bidra Tinder-appen tillstand att folja at din plats sam forbruka saken dar. Sasom iOS-anvandare kan n ga at appen Installningar, finn Tinder, selektera omrade och darnast kora alternativet under tiden ni anvander appen. Forsavit ni anvander Tinder pa nago Android-telefon borde du ocksa skrida mo Installningar, scrolla ned for att kora Appar samt darefter hitta Tinder-appen. Kompression villig Behorigheter, lage samt valj darefter enbart nar ni anvander appen. Nar ni framst installerar och oppnar Tinder-appen borde n bidraga saken da tilltrade at enhetens omrade.

Icke, det finns inte ett dyft specifikt valmojlighet for de att dolja din omrade pa Tinder. Tinder-appen befinner si huvudsak designad darfor at pricka personer i din omgivning. Om n valjer att inaktivera platstjansterna kan ni ick bruka appen pa ratt satt.

Vill du byta din radand adress mo dom ultimat Tinder-platserna? Efter att hava last detta inlagget kan du atnjuta tvenne effektiva metoder for att forandra din omrade pa Tinder. Om n age marklig forbattring taktik att simuler din omrade i Tinder-appen, vanligen dividera dom i kommentaren tillsammans andra lasare.

  • Hurda hane hanterar sam stanger av platstjanster gallande Android Hurdan stoppar jag grimas Android-telefon av att sparas? Hur stanger mi bruten platstjanster kungen Google? Lar de hurdan n inaktiverar platstjanster kungen din Android-enhet.
  • Hurda karl forandrar, falsk eller falsk placering villig ett Android-telefon Hurdan kan mig andra grimas Android-telefons plats? Hur forfalskar n lage manuellt pa nago Android? Lar dig hurdan du forandra eller forfalskar din lage villig en Android-enhet.
  • Ta reda pa koordinater for uppsyn plats och dolj fran andra hurda kanner til man sin exakta befattning? Narvarande ar tips ifall att kontrollera platskoordinater igeno Google Maps kungen skilda enheter, sallskap med att gomma faktisk lage.

Aiseesoft AnyCoord kan assistera dej att enkelt begrava, latsas alternativ forandra din GPS-plats mo e annan plats. N kan at och med forbereda nago flexibel fardvag ifall det behovs.