Natdejting blir allt vanligare skada det kan befinna marigt att navigera sig i appdjungeln

Granssnitt

Granssnittet liknar gallande hejdlost manga taktik Tinder, pa dito taktik sveper n kungen skilda profiler. Nar du satter op en konto forutsatter appen ick att du befinner si heterosexuell inte me Bumble later dig allena utse allaredan a inledning vilket kon du ar huga av. Det finns grymt ringa funktioner i appen och saken da ar ganska annu lattare an Tinder att forsta sig kungen.

Sortiment

Utbudet villig Bumble befinner sig nagot lik utbudet pa Tinder skada det befinner sig nagot farre folk saso hanger darbort. Bumble inneha ingen uttalad malgrupp skada du kan soka dig dara for att dejta, motas nya vanner alternativ natverka. Det valjer n nar du satter op din framtoning och det befinner sig forsiktig att flanera emellan de skilda lagena utan att ga miste matchningar. Det sluta som kan sagas befinner si att det nog befinner sig vanligare att folk som villi utmanar seder finns pa Bumble darfor det i heterosexuella matchningar enbart ar tjejen saso kan beratta forst.

Matchning

Svep vanster darfor att ick passa sam svep modera darfor at sukta efter e. Nar du val matchat tillsamman e inneha tjejen i ett heterosexuell matchning 24 timmar gallande sig att forfatta, och postum att saken da forsta personen skrivit inneha saken dar andra plus 24 timmar gallande sig att anteckna eljes forsvinner matchningen. Om det ar nago samkonad matchning kan bagg parter forfatta inom 24 timmar sam saken da andra inneha 24 timmar pa sig att svara. N kan icke anteckna mo personer du icke matchat med.

Preferenser

Nar det kommer at preferenser gar det att juster drygt likadan don som i do forra namnda apparna. Du far stalla in vilket kon ni age, vilket kon ni vill passa tillsamman (killar, flickor eller alla) samt ni tillats stalla in aldersspann. Bumble later dej ick bestamma avstand andock all som till exempel bor i Stockholm dyker op stav saken dar som bor dar.

Chatten

Chatten liknar enormt avsevart Tinders chattfunktion. Det befinner sig fa stressigt i begynnelse att borja tilltal nagon skad nar er antagligen borjat prata kan n besta cool.

Betala samt ringa ut mer

Du kan antingen fyll ditt Bumble-konto tillsamman Bumble Coins som ni kan anvanda darfor at lasa opp tillag funktioner odl sasom Superswipes (fungerar gallande likadan fason sasom Tinders Superlike). Du kan tillika anskaffa Bumble Boost enar ni tittar vilka saso gillat de, du kan anpassa igen tillsamman utgangna matchningar eller lagg at 24 timmar mot innan matchningen gar ut.

Priset varierar beroende gallande vilken bindningstid ni valjer; en rynka kostar 79 kr/veckan, en manad kostar 215 kr/man, tre manader kostar 143 kr/man sam 6 manader kostar 143 kr/man.

Andra appar du bord kanna till

Grindr befinner sig ett traffpunk framforallt pro tillfalliga moten emellan homosexuella karla. Darborta far du opp profiler i e rutnat. Om n klickar gallande ett indivi tillat du upp mer info ifall den och ni kan gilla eller forfatta till personen. Det finns betydligt ytterligare preferenser att ladda i, bland ovrigt sexuella preferenser, relationsstatus med mera.

Badoo befinner sig en harke fran notiser, botar och langtar fullkomligt kanslan fran att besta ett seriosa lage. Det finns sa massa annorlunda satt att samspel tillsamman varandra samt funktioner att hane blir snurri. Mi ingen aning hurda Badoo lyckats men granssnittet utfor aven att allting tittar ut sasom spam sam jag ager marigt att plocka till undertecknad att all pa bilderna befinner si riktiga manniskor forut det verkar saso att appen befinner si alkoholpaverkad av fejkkonton.

Happn forsoker gaska upp mot moten i nuet. N tillat upp folk som befinner sig i din direkta nejd alternativt som du age passerat pa gatan. Darfor at fixa en konto tvungen n associera det mo ditt Facebookkonto. Nufortide kanns det sasom att det befinner sig enormt ringa som hanger kungen Happn samt jag allena tog bort appen precis fartfyllt for sjalv kande mig osaker tillsamman att folk sa uppemot mig kunde betrakta mej. Ur e overfallsperspektiv ar konceptet en dalig koncept.

The Good Ones motverkar fejkprofiler via att n plikt bemyndiga dig tillsammans Bank-ID nar n skaffar tjansten. I annat liknar saken dar villig hejdlost flertal satt Tinder och Bumble aven om utbudet befinner sig betydligt mer begransat. Dom befinner si samt uppenbara med att de befinner sig rappa pa att noppa dan folk som ick beter sig respektfullt.

Motesplatsen promenera att begagna av nagon p men tjansten finns dessutom saso app. Tjansten marknadsfor sig personligen saso en trygg samt seriosa dejtingsajt. Ifall du letar postum nago fling eller en tillfalligt meeting eventuellt motesplatsen ej befinner sig precis ort stav dej. Motesplatsen pushar span pa att det befinner si har sasom n hittar en att dela livet andock samt age aven saso intervjuer med manniskor sasom funnit karleken. Som app befinner si fasten tjansten lite idiot samt buggig andock kan vara vardinna att iaktta!

Tavlan befinner si precis son Motesplatsen ursprun en webbtjanst sam betonar framfor seriosa och djupa relationer ann rappa moten. Nufortide finns tavling tillika saso nago app. Utover att tillhandahalla en dejtingtjanst arrangerar parti fysiska traffar som karl kan betrada forsavit hane befinner si hugad fran att mota manniskor fysiskt samt ick via nagon app. Precis saso Motesplatsen sa kan du studer ifall personer sasom hittade den ratta var är det bästa stället att hitta en enda tjej igeno Match.