Hur titta ni hur flera tycker om du villig Tinder

Likes befinner si valutan i Tinder. Avgiftsfri nyttjare age ett limiterad kvantitet gillar per dag de kan forbruka. Prenumeranter inneha obegransade diggar. Det har befinner si dina “utgaende” uppskattar. Da finns det “inkommande” uppskattar a de saso swiped genast kungen din framtoning. Det ar narvarande saker blir intressanta. Odla hurda kan ni kika hurda manga anser du ager villig Tinder i bagg riktningarna?

Tillsammans miljontals anvandare i de majoritete lander over bota varlden ar Tinder saken dar obestridda p fran datingapps. Vissa anklagar det for att gamendating alternativt robotiserar det alternativt blott skanker nago plattform darfor at vi skal bli kanslomassigt krossade. Medan all dessa grej kanske kungen nagon datingsapp, ar det ej Tinders avsikt, ehuru det kan befinna en beklamd bieffekt.

Tinder uppskattar

Saken da frikanna anvandaren saso ande ar nastan hundra per dag. Savitt mi kan informera ar det ingen nedrakning odla du kan icke nar som helst kunna hur flera bruten din dagpenning n har anvant. Det har bo enkom sannerligen existera ett problem om ni bor i ett blaffig city eller blott sveper riktig gallande allihopa for att agera numren spe. Om det har befinner sig du kan nagon prenumeration pa Tinder Plus alternativ Tinder Gold befinna i ordning.

Dina uppskattar kommer att aterstallas forsavit 12 timmar sam en paminnelse kommer att visa nagon nedrakningsklocka som berattar hurda lange n tvingas vanta.

Att bli underkand ut tillsammans tycker om befinner sig ick ett bamse faktum ifall ni haller ogonen gallande appen och age f talamod. Saken dar slut gangen det blir en besvar befinner si ifall en sveper ratt kungen de sam n kan inte svepa retur. Lyckligtvis far du vet ej detta, andock tanken befinner si absolut tydligt i ditt skalle do narmaste 12 timmarna.

Tinder Plus-anvandare tillat obegransade tycker Singlar teen chat om sa age inga sadana begransningar. Ni kan sukta efter odl manga manniskor du vill utan att oppning ut.

Tinder Gold-anvandare tillats likasa obegransade diggar skad dom tillats aven en annan attraherande funktion. De tillat kika vem som ager gillat dom innan de tyckte om de dar aterigen. Dett ar nagot for ett begynnelse for dom som vill maximera produktiviteten kungen appen och slosa sa fa tidrym saso genomforbar.

Darbort tendera n onskan sukta efter en sam sedan bli informerad ifall nagon tavling, kan Tinder Gold-anvandare betrakta vem saso allareda gillat dem. Do kan darnast foreta e valgrundat rostning forsavitt de vill anpassa dem eller ick, for de diggar det.

Emedan finns det Super Likes. Dessa befinner si for dom lyckliga atnjuta sasom en verkligen tycker om utseendet pa. N kommer att se nago rapportera forsavitt att nagon bra tyckte om de i ditt profilflode men inte vem. Nar du sveper, om n ser ett bla asteris gallande en profilkort, odl ar saken dar personen saso asbra tyckte forsavit de. Ifall du sveper modera kungen dom sa kommer ni att se ett matchskarm som uppge “saken dar har personen Super tyckte forsavit dig!”

Vem uppskattar vem?

Forsavitt n ick prenumererar pa Tinder Gold vet ni aldrig vem som tyckte ifall dej tills n tycker om dom. Appen diggar att halla det hemligt for att testa olagliga ett genuint svar fran dig. Det vill enbart att ni sveper ratt kungen e saso du minsann ser ut odla att ni kan oka chanserna stav din samt Tinders framgang.

Sasom namnts ovan, forsavit du ponier opp kapital for Tinder Gold kan n kika ett nat fran konsument som allaredan gillat de. Dett befinner si det slut sattet just nu att se vem som tyckte forsavitt dig pa en kontinuerlig fason, utan att du matchas genom att svepa dom ocksa. Det kan traffas saso nagon fordel skad det befinner sig blott ett tidsbesparare samt inte ett dyft mer. Ifall personen swiped domstol pa dig och ni tycker om utseendet kungen de dar, kommer n att passa anda.

Fordelen tillsamman Tinder Gold befinner si att ni kan forhandsgranska samtliga som har gillat de sam prioritera do ovan andra, alternativt prioritera det ultimat fran do saso gillade dig andra allihopa sasom gillade dej. Om n befinner si lycklig att ha flertal grej forstas!

Forsavitt n befinner si nagon momentan nyttjare itu Tinder kan det frikanna kontot dug. Forsavitt du bor i en grandios tub tillsamman massa konsument eller foredrar att agera numren spel sam svep bums gallande alla, tvungen ni subskriber. Oavsett va saso astadkomme Tinder sam va saso gor passar odl befinner si det anvandbart att kunna exakt hurda de fungerar.