Facebook Dating, den nya fiende Tinder, ar omedelbart nabar i Spanien

Facebook-dating, Facebook-dejtingsapplikationen som kommer att konkurrera tillsamman andra appar som Tinder, befinner sig genast allman i Spanien. Foretaget mirake kabel fran Mark Zuckerberg har allman meddelat sin ankomst mo flertal europeiska lander, varav det spanska nationella territoriet. Det borde namnas att Facebook Dating befinner si DRM-skyddat, Sa att kan icke spela in skarm eller ta skarmdumpar.

Darfor att vet njuta bruten saken da narvarand nya tjansten tvungen n blott betrakta till att innehava Facebook-appen uppdaterad, darfor det icke befinner sig en applikation i sig och ej nar det huvudsakliga sociala natverket los utan befinner si nagon fraktio saken da. Darjamte befinner sig det enbart dom som prenumererar pa tjansten sasom kan kika din imag.

Hur karl aktiverar Facebook Dating

Vill herre aktivera facebook dejting ni maste komma nagon serie steg saso ar valdigt snabba och enkla, skad saso vi kommer att skildra nedan sa att du inte inneha marklig misstro nar du gor det:

Framst och framforallt plikt du bringa facebook-appen sam flanera at installningar, pro vilken du tvingas klicka pa ikonen for tre horisontella rander.

Igenom att handla det kommer n att flanera at matsede i appen, darborta du kommer att betrakta hurdan bland allihopa tillgangliga alternativ finns tandem, vilket handlar forsavitt det valmojlighet sasom n plikt press, saso framgar fran darpa ikon:

Nar ni klickar villig par for etta gangen ser n att e valkomstfonster visas mirake rubriken «Hitta nago lov som matchar dig«, ty en text sasom indikerar att appen inte kommer att inrada de pro dina Facebook-vanner i par eller delge de dar om att du har vandrat med. under denna skrif hittar du en knapp tillsamman texten nedanfor ett purpurrod historia borjan, vilket befinner si det du bor klicka pa:

Efter att ha klickat villig borjan Du hittar ett lang steg saso leder dig mot att inlara dej forsavit dom olika standarderna pro tjansten, undantagen att na nagon par a vilken n kan konfigurera skilda installningar pro din framtoning, darborta som klass do dat saso n age lamnat i din Facebook konto kommer att visas andock som n kan byta eller doda odl att de ick visas, tillsammans undantag pro namn och alder.

Nar ni inneha konfigurerat denna vinkel kommer appen att be om nagot dig Vem vill n kanna till?, dar ni tvingas valja emellan kvinns, man samt all. Villig detta fason kommer n att vet finna det lampligaste alternativet. Postumt ditt option och godkannande bruten anvandarvillkoren hittar ni nago farsk forfragan: va letar du postumt. Det ha kommer att ses i profilen till tva, sam du kommer att klara av kora allihopa dom alternativ saso motsvarar dina onsknin, exempelvi: kommunicera, frandskap, nagot informellt, stabilt brightwomen.net webbplats här kondition, jag foredrar att ej besvara.

Nasta kli i guiden pro Facebook Dating-installningar kommer att sporja de Aktivera lokationstjanster. Det ha behovs av appen darfor at presentera proposition nara dig. Postumt att tillverka fortsatt kommer den att vadja dig att ge nodvandiga behorigheter pa din mobil samt saken dar kommer att visa dig din omrade.

Nar det har befinner sig tydligt befinner si det dags att fortga rus i underrattelse sasom n plikt namna hurdan lang befinner si n, va jobbar ni i, om n inneha barnunge, din utbildningsniva, din skola, din hogskola, ditt institut, forsavit ni roker, om du dricker, dom tungoma n talar sam kort saso ni vill begagna till slut kommer en sista ruta upp darbort du kan avsoka din underrattelse alternativt klicka dej framat bekrafta.

Nar du inneha gjort det tittar du om ni vill hava nago forhandsgranska din image, odla att ni kan redigera saken da, vare sig det ar somliga uppgifter, bifoga e kort eller lagga nago presentation. Fran det ogonblicket behover ni blott vanta kungen att proposition fran manniskor i ditt kvarter amna visas stav dig. Det befinner si genomforbart att ingen kommer att visas pro de annu, alldenstund forsavitt ni inte bor i stora grupper av folk, befinner sig det ganska att flertal itu dem fortfarand ick har bildat ett konto i den har tjansten, saso lanserades pro blott marklig dagar sedan i Spanien .

Hurdan karl anvander Facebook-par

Nar du ager bilda din imag samt borjat fanga forslag hittar du nagon mekanik saso liknar den for alla dejtingsapplikationer. Nar ett mojlig aspiran alternativ aspirant dyker upp stav dig kommer n att hava mojlighet att bidraga «som»Till din profil via att klicka pa hjartat alternativ X ifall n ick tycker om det.

I sin profil, fransett att se deras upplysning sam ljusets partikelkarakta, kommer do att presentera dig upplysning ifall dom handelser och grupper saso n har gemensamt, nagot saso kan assist de att bilda dig mer ifall deras tyck. Nar ett par folk gillar varandra visas nago avisering villig skarmen och far dom att fluktuera mo nago chattlage dar det befinner si genomforbar att starta ett samta via skrift eller a videosamtal.

Du kan likasa komplettera din parprofil an utfodra med dina bilder a Facebook och Instagram, vilket stode dina mojliga “erovringar” att innehava mer upplysning ifall dig. Villig likadan fason later appen dej aven dana en ordningsfoljd flikar villig din profil sasom svarar kungen fragor ifall de personligen for att bidraga mer fakta mo andra folk.

I allmanhet befinner si det en dateringsapplikation saso liknar Tinder alternativ andra sasom ager ett liknande ingrep, aven om man maste minnas att nagon fran dess framsta styrkor befinner sig att behover icke installera e ovrig schema, men det ar absolut integrerat i Facebook, vilket ar nagon bamse fordel bade pro det stora antalet nyttjare saso kan begagna det och stav det enkla faktumet att spara svangrum kungen terminalen.

Vi plikt beskada framgangen tillsamman denna applikation och forsavitt det sannerligen blir en valmojlighet mo Tinder sasom lyckas snara intresset forut sa flertal persone sasom den ovannamnda appen har uppnatt, vilket befinner si nago itu de stora referenserna i varlden fran dejtingsapplikationer. , speciellt bland do yngsta. For tillfallet aterstar det enkom att avvakt villig att valkomna dem.