Logga in pa Tinder Online tillsamman din dato

Tinder maste vara en fran do mest kanda dejtingapparna nagonsin. Med miljontals nyttjare kvar laka varlden saso all sveper til vanster och hoger, tvungen alla singlar deltaga darfor at sla den. Andock va hander ifall du ej vill stirra villig din smartphone alltsammans dagen och betrakta liten bilder? Forsavitt det later som ni, finns det ett satt att forbruka Tinder online med din dato.

Tinder ej har ett officiell PC-app, saken dar begransar sig at iOS sam Android. Det finns ett rad appar saso utger sig darfor at assist dig att anvanda Tinder kungen ditt skrivbord och do majoritete inneha avsevart snav eller ingen framgang. Det finns en mangd webbplatser darbort ute saso erbjuder en mall itu skrivbordsatkomst pro Tinder andock jag age icke hittat en saso riktig fungerar. Tv laddar enkom ner adware samt andra hanvisar de bara mot ARC Welder stav Chrome alternativ andra webblasartillagg. Sjalv har ej lyckats ringa e bruten de dar att fungera.

Jag age enbart hittat e fason sasom funka finemang, att forbruka Android-appen sam en Android emulator kallad Bluestacks. Mi ager tackt Bluestacks forra darfor att det befinner si min ultimata Android-emulator forut dato. Det befinner si jatte- anvandbart darfor att utprova Android-appar eller anvanda dedikerade mobilappar pa centrum pulpet. Appar som Tinder. Det befinner si ej saken dar sluta Android-emulatorn gallande marknaden, mi anvander ocksa Andy rok, skada Bluestacks befinner sig den lattaste att begagna sam mest stabila.

Tinder gallande skrivbordet

Det har ar verkligen det sluta palitliga sattet sjalv vet att ringa Tinder online samt arbetar gallande en skrivbord. Ni kan bruka antingen Google Play Butik darfor att anskaffa appen eller fylla ned APK-filen for han och fylla saken dar sjalv, bagge satten funka.

Saken da sluta nackdelen tillsamman Bluestacks befinner si att det ick befinner sig kostnadsfri. Ick for att webbplatsen nagonsin namner det faktum. N kommer att ringa en gang fria och sedan kommer n att bli ombedd att erlagga $24 per ar darfor att fortsatta anvanda saken da alternativt ljuda saken da ladda ner slumpmassiga appar a sponsorer. Aven fast denna skumma praxis ar sjalva appen enormt enastaende.

  1. Ladda ned samt installera Bluestacks at din dato. Installationen kommer att fanga en tag skada borde rulla somlost.
  2. Logga in pa ditt Google-konto fran Bluestacks och konfigurera Google Play shop.
  3. Soka opp Tinder-appen i butiken sam installera saken dar.
  4. Soka op Facebook-appen i butiken samt installera den samt.
  5. Logga in pa bagge sam begynna anvanda Tinder.

Konfigurera ditt Tinder-konto

Tinder kraver nagon Facebook-inloggning darfor at klaffa sam mig kanner icke mo en beprovad facit sasom undviker det ha. Odl forsavitt du vill grepp dina Tinder-aktiviteter hemliga, foreslar sjalv att n staller in en falskt Facebook-konto samt fyll den tillsamman slumpmassiga saker frams. N behover likasa ditt mobilnummer darfor att intyga ditt konto.

  1. Logga in pa Tinder igenom Bluestacks.
  2. Lanka det at ditt riktiga alternativ ditt nya falska Facebook-konto.
  3. Tillat Tinder att validera tillsamman ditt siffror. Siffra kommer inte att laggas online.
  4. Belastning kungen fordra om kod och lagg at koden som finns i SMS:et samt press villig langa chiffer.
  5. Klicka kungen begynna gestalta for att komma in kungen Tinder.

Omedelbart ager mekaniken tagits forsavit nave, det ar dags att anlagga din Tinder-profil. Arme ar markli fundamental azerbaijani brudar online riktlinjer for att dana nago blomstrande Tinder-profil.

Fotografi – Gor bilden bra, itu dej hast i nago finsk stallning, ikladd nagot cool. Se mo att personen tillat ett enastaende snegla gallande ditt fejs sam att du ler alternativt tittar cool ut. Bilden ar allmant det slut e kommer att titta pa for ni sveper odla gor den duktig. Gor din huvudbild odla duktig n kan sam lagg sedan mo mer for att dana ett mer rundad fotografi fran ditt leverne.

Imag – utfor din image intressant samt atnjuta saken dar att profiler. Anvand en aning humor, varenda sjalvironisk samt inte pro seriosa. Aven om det befinner si genomforbar att finna love gallande Tinder, ar det icke hur sa do majoritete brukare befinner sig darborta for. Dom vill ha det bra, sa vart nagon som de kan ha det duktig tillsammans.

Interagerar – Det finns miljontals Tinder-anvandare odl forsvinn inte in i mangden. Nar du kontaktar nagon, sag aldrig, aldrig ”Hej”. Varenda medryckand, las deras profil samt skriv nagot i saken da gallande dom etta raderna. Var hastig om du kan, vaderstreck det latt och antrada icke blott med ”vill ni haka gallande?” alternativt nagot sadant som det ick kommer att klaffa.

Ju mer moda n lagger villig din Tinder-profil, desto mer blomstrande blir den. Forsavitt n ej ser ut sasom Megan Fox alternativ Tom Hardy, kommer n att tarv tjanstgora hart darfor att bli varse. Beskada det som nagon investering. Ju mer sysselsattning du lagger kungen Tinder, desto mer tillats n ut itu det.