1. Bekanta dej tillsammans de skild typerna itu bringa forhallanden och valj va sasom passar dig

Hur karl har e oppet affar

Nar d bagg val ager bestamt er darfor at detta befinner sig vad sasom befinner sig suvera stav ert affar, ar det dags att selektera vilken ganska saso matcha er.

Saso namndes tidigare, finns det ett sortimen att valja bland. Valj vad saso passar ni sam astadkomme ede lyckliga. Det finns samt sidor pa internet sasom radgor tva sasom behover bringa forhallanden. Kolla genom dessa sidor samt anvand sokord pro den cirka fran karleksforbindelse d vill hava, samt d kommer att florta med manga persone sasom ar intresserade att hang med ede sort. Det finns de saso samt allareda befinner si i inleda forhallanden. Stall fragor mo dem sam atnjuta insikter om hur sa sasom fungerar.

2. Valj det sasom lockar er

Alldenstund ni nu ve do olika typerna av oppna forhallanden, valj det saso kanns mest behagligt. Ha en grundlig debatt tillsammans din delagare samt lyssna pa deras asikt.

I det har fas, tvungen ni besta enormt offentlig med din delagare samt bevilja honom/henne kunna hur sa ni kanner dej skon tillsammans. Skulle n vilja att din delagare hade andra alskare? Kommer dina andra forhallanden att existera intima? Vad ske ifall ni icke kan avsyna dina kanslor och n blir kar? Kommer ni att uppfatta dig bekvam tillsammans att tillverka trekanter alternativ bevilja din partner ta boning forsvinna flamma? Det har kraver ett fundamental https://worldbrides.org/sv/enkvinn/ sjalvrannsakan eftersom n kommer att masta beskriva absolut va du kan forma alternativ inte.

3. Anskaffa vidga forhallanden stav domstol orsaker

Hurs vill du tillverka ett oppen forhallande? Inneha du problem i ditt radande forhallande sasom du kanner skulle vet losas genom att plocka in ett tredje halft? Se mo odla att ni skaffar ett offentligt kondition pro justera orsaker. Att plocka in andra in i ditt kondition for att forfina det kanske icke kommer att assist, odla kika mo att du loser samtliga underliggande orsaker innan ni oppnar op det.

4. Metod riktlinjerna med med din medspelare pro hur ni vill vara med andra partners

Granser befinner si betydelsefullt allma halsosamma forhallanden. For att e forhallande skal fungera, tvingas bada parter planter riktlinjer som do tvungen folja for att inte fororatta varandra.

Igenom att rigga reglerna pro engagemang, tvungen bagg partners besta odla arliga tillsamman varandra saso mojligt. Det ha befinner si vad n kan bega, skriv ned vad ni forvantar dej a dina externa forhallanden. Sang din delagare bega lika.

Greppa opp bekymmer som hurda du skyddar varandra igenom att tillverka skyddat sex, tar boning flamm, alternativ hurda d hanterar nago havandeska ifall det skulle bli av. Diskutera riktlinjerna tillsammans din kompanjon, och det ultimata ar om dina forvantningar befinner sig desamma saso pro din delagare. Forsavit till exempel din delagare inte befinner sig overens tillsamman dej forsavit att alska med tillsamman andra, skada att pro dig odl befinner sig det en angelagen bit i det alltsammans; emedan leder det bestamt mot bryderi i ditt primara affar.

N skapar instruktioner for de sam din partner, hursa skulle ni bry sig de ifall vad andra tanker forsavitt arrangemanget. Forsavitt ni bryr dej mer forsavit baksida av underben manniskor kommer klura, befinner sig det genomforbar att n satter bestammelse utifran vad som skulle passa do, sam icke er bagg samt forhallandena.

Det gor det svarare att atfolja alldenstund det ej befinner si hur sa saso astadkomme dej glad. Tank pa de jag sam din delagare for en gangs skull, samt folj ditt hjarta.

6. Vart anpassningsbar

Lar dej att kompromissa. Ni befinner sig allihopa manskliga varelser sam d kommer att bracka till reglerna ibland. Det viktigaste pro dej samt din delagare befinner sig att forsta att reglerna inte befinner si huggna i sten, sam att saker kommer att skiftning.