Det finns ingen falskhet nar det galler din sjalsfrande

Du kan vara fullkomligt sjalv nara din sjalsfrande samt n vet att hen kommer att ha samlag dej for vem du befinner sig. N delar dina lojliga nojen, dina konstiga egenskaper, dina djupaste hemligheter samt n vet att det blott kommer att ringa hen att ha samlag dej mer.

10. Er kampar stav forhallandet

Forhallanden befinner si ej evig enkel, ej ens emella sjalsfrande, skad d arbetar hart forut ert forhallande. Det har medfor att kompromissa, knega villig ede sjalva eller kackla genom fragor.

Nog din avunda age blivit ett problem odl att du borjar halsa pa nago terapeut sam tala forsavitt det. Alternativt hen slutar roka darfor att det befinner sig viktigt pro dej. Det sak att er ett par visar att d ar villiga att fanga dessa steg befinner si en indikator kungen att du ar sjalsfrande.

”Tidigare trodde sjalv att nagon sjalsfrande vart en ”avsedd” forut mej baserad kungen faktorer saso ett intensiv kanslig koppling alternativt nagot saso skulle kallas personkemi sjalsfrande.Idag vet mi att det icke ar odl komplicerat”

Sjalsfrande saso ick befinner sig fardig

Emellanat hander det att oavsett hur hallbar lockels vi kanner, personen i andra anden befinner sig inte beredd. Detta befinner si absolut en oerhort frustrerande belagenhet.

Det basta du kan handla nar din sjalsfrande ick befinner si beredd forut dej, befinner si att maka skarpa a att testa forandra hens forestallning, mo din personlig kunskap sam personliga framatskridande.

Nar din sjalsfrande ick befinner sig beredd befinner si ditt ultimat batvagg att fortsatta denna fara i tro och intensitet, eskortera vagen samt tro pa gallande processen. Du kan lasa grima artikel om hur titta pГҐ dessa killar hane far retur sitt ex.

Min sjalsfrande vill ick innehava mej

Nar du inneha traffat din sjalsfrande har du inte enkom foralskats, ni ager denna forbindelse som du kanner antingen pa ett bildad, sjalslig alternativ kanslig plan.

Denna kansla ar avancerad for massa att uttrycka. Men din sjalsfrande ager laka ditt karnpunkt, och forhallandet befinner si jatte- mer intensivt ann e normal.

Att framfora farval mo ett sjalsfrande befinner si nagon smarta saso ar nastan olidli. Som nago alldaglig fragmentering enbart hundra ganger mer intensiv samt kanslomassigt halsovadlig – sasom forsavit nago fraktio dig dor nar personen lamnar ditt midja.

Odla arme fortsatter livet postum att ni sam din sjalsfrande inser att du inte befinner sig tankta att besta sammanlagt i dett livet:

N hittar lov ater, andock det kommer aldrig att kannas villig detsamma.Ja, n kommer att bli foralskad aterigen, sam n kan mo sam med gifta dig sam ga vidare darfor at ringa ett lyckligt, uppfyllande leva. Men aven emedan kommer ni att uppleva sasom att det saknas nagot.

Du kan nog inte beskriv det, men ni kanner alltemellanat det ha klyfta som ick fylls oavsett hurda jatte- lycka n har i ditt liv. Karlek kanns aldrig riktigt kungen synonym taktik sasom forr. Oavsett forsavitt du nagonsin erkanner det alternativ ej, kanner n det djupt deprimerad i ditt blodpump.

Oavsett hur flertal ar sasom gar, tanker ni annu villig gamla minnen.Minnen kommer evig att befinna svara att dumpa. Speciellt ifall ni gar vi en cool tid i ditt leverne kommer ni mycket att leka opp dessa minnen i ditt knopp. Det spelar ingen roll hur flera ar saso promenera, ditt ha kommer evigt att promenad aterkomst at denna lage, ater mo denna tidrymd du varje sammanlagt, och ater mo det liv n nago stig levde sasom icke langre finns i nuet.

Ni tillat slumpmassiga flashbacks, emellanat kommer dom fran absolut ingenstans. Skada oavsett om det befinner sig bra minnen eller daliga, kommer ni alltid innehava do tillsammans dig.

N blir nago absolut annan person.En fraktio dej dor nar du samt din sjalsfrande gar delad. N andra avsevart bruten dig sjalv, speciellt hur ni hanterar lov.