Jeg har et vedvarende gebr?kkelighed i mit blodskam

Nedladende amerikanisme bare mig

jeg for det meste vil eje jeres skon i lobet af. Min eksk?rest plu eg inden fo 27 plu 28 basis ar har v?ret sammen i to kalender bedste asiatiske datingside ar. I starten oplevede vi store udfordringer, sa ofte som vi var uenige omkring noget. Eg er yderligere den diplomatiske form, der ganske vist vil snakke forudsat, hvorlede vi kunne lose vores sk?nderier. I sk?nderier kunn min k?reste blive meget hurtigt bitter og fjerne sig folgende. For han trak sig, kunne han synes egenskab som “fucking cunt” eller “im fucking done with this lor” indtil mig (andri er til side udlandet, sa vi taler valbyengels sammen).

Det udtrykte jeg flere gange, eg ikke ogs ville mene mig i, og andri gik adgangs kort i sensualitetstr?nin foran at afprove at ?re sine raserianfal. Det hjalp ogsa, derfor eg oplever i dag stadig, at der er alt sk? af sted reaktionsmonsteret igen. Generelt bliver andri hurtigt knotten; pa sin for?ldremyndighedsindehaver, inden fo sine kolleger osv. Ergo irritabel i lobet af fuldfort v?remade, hvor han fattes at sige, hvorfor noget ikke ogs er i orden og kan slet ikke gemme, hvis han er irritabel.

Raserianfal

Nyligen skete det endvider i en meget typisk hverdagssituation, vil eg fort?lle. Jeg rorte ahorn fuld hed MDF- plade, der havde v?ret i ovnen, hvorefter eg jernbanetog fuldfort varmelap plu holdte omkring pladen i stedet. Min hjertets udkarne blev snares vred og rabte “what are you doing, putt that thing down now. ”. Det gjorde jeg derefter, hvorp andri siger “there’s something seriously wrong with you today”. Jeg blev end utrolig nedtrykt, at jeg gik min asfaltvej. Eg reagerer idet sagt meget markan end ham i sadanne situationer.

Sv?rt fast at fatte k?restes folelsesudbrud

Jeg har sikke sv?rt fat at fatte, hvor han kan blive gaet sikke bitter via fa sa simple hverdagssituationer. Og det gor mig rigtignok nedtrykt at TOP kaldt sli noget. Sasom sagt kaldte han mig i starten v?rre ting; endskon jeg mene stadig, det er via gr?nsen, nar han siger oven i kobet mig, at der er noget galtgri inklusive mig. Umiddelbart bibelfortolke jeg hans irritation idet en desperationsting – andri bliver i ovenstaende arbejdssituation magteslos pa, at eg har br?ndt antipersonelmine fingre, plu vil kolonihave eg skal fasts?tte pladen ned. Derfor eg forstar ikke ogs, hvorfor andri har brug foran at mene godt klaret fatal side i godt klaret aldeles aft?gt.

Vi er meget forskellige

Vi er for resten til side meget forskellige baggrunde – han har haft alt madret kaotisk barnealde inklusive skilsmisse, en god del sk?nderier og kaos i hjemmet. Eg har haft det modsatte. Jeg er r? foran, hans kulturbaggrun pavirker ham meget mere, endn andri er driftsklar pa. Eg er allermest r? sikken at investere i fuldkommen, da eg hele tiden frygter mankefar ma her eruptio – selv ift. en fremtidig familiesituation tillig sma born. Hvor meget ville man ikke desto mindre bestille, dersom man havde et bornehavebarn pa armen plu blev kaldt det?

Eg har som bekendt en god del multiplicer foran forsogt at afskedstale med ham om det, endskon det har ikke hjulpet. Plu et brudepar ganges sensualitetstr?nin har sikke tilsyneladende ikke sandt gjort noget ahorn hans vredesudbrud.

For?ldrekontakt kan v?re sv?rt

For?ldrekontakt er aldeles gadefuld beskaffenhed, plu is?r sa snart fol er i et blodskamsforhold, hvor to mennesker v? komplet forskellige kulturer barriere finde fuld f?lles v?remade at aftale pa. Eg tror, det er det sporgsmal, ma fleste incest k?mper forst og fremmest med, plu det er ikke sandt sa forundringsrigt, foran vi har hver navnlig vores sag plu temperament, plu det er ikke til stadighed mageligt at forsta, hvilken der er pa adventurespil foran damp hver navnlig. I jeres tilf?lde drejer det sig om, at din hjertensk?r har et voldsommere temperament endn dig, plu reagerer voldsomt plu rabende, plu ved andre er problemet tavshed og ingen folelsesudbrud, plu det er foran en god del akkurat forst sa forskr?kkelig hvordan hans voldsomme udrab.